maanantai 9. joulukuuta 2013

Lehtijuttu ja vierailu Hattulaan


Vähän aikaa sitten ilmestyi viimeisin Glorian Antiikki -lehti, jossa oli kahden sivun juttu Vihreästä kamarista. Tämä liittyi Glorian marraskuiseen blogikilpailuun, jossa Vihreä kamari valittiin Vuoden Vintage -blogiksi.


Viime viikolla teimme lisäksi mielenkiintoisen vierailun Metsäkylän Navetalle Hattulaan. Tapasimme Pia ja Kimmo Kuurman perheineen ja tutustuimme perheen kerrassaan upeaksi kodiksi remontoituun vanhaan tallirakennukseen. Iltapäivän ja talokierroksen aikana tuli uusia ideoita myös oman talon ja ympäristön remonttia silmällä pitäen. Kuulimme myös Metsäkylän Navetan yritystoiminnan alkuajoista ja keskustelimme omista yrityshaaveistamme. Iso kiitos isäntäväelle!


5 kommenttia:

 1. Pitääkin kipaista hakemassa lehti huomenna luettavaksi! Suunnitelmissa myös visiitti Metsäkylän Navetalle, se kun sattuu olemaan "lähes kivenheiton" päässä meidän Torpalta :)

  VastaaPoista
 2. Metsänkylässä asuu aivan ihanaa väkeä! Mekin olemme käyneet hakemassa rakennusaikana vinkkejä heiltä. Kuurman koti on inspiroiva. Ja siellä Metsänkylässä meillä on tapana käydä aina välillä fiilistelemässä ihan muutenkin.
  Nostan hattua heille ihmisinä ja yrittäjinä!

  VastaaPoista
 3. Täysin samaa mieltä - Metsäkylän Navetta on hieno miljöö ja tarjoaa jokaiselle jotakin vahoine tarvikkeineen, rakennuksineen, alpakoineen ja pannarikahviloineen. Erityisen kunniamaininnan saa vanhaan tyyliin remontoitu wc kahvilan yhteydessä. Vessassa käyntikin voi olla elämys :-)

  VastaaPoista
 4. Netin ihmemaassa seikkaillessani löysin tieni tänne! Aivan mahtava blogi sinulla! Ja on teillä kyllä projektia! Ja täältähän löytyy paljon ideiota ja inspiraatio omaankin remonttiin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, hauska kuulla! Projekti on meillä tietysti valtava, mutta pala kerrallaan mennään ja ilman isompia aikatauluja :-)

  VastaaPoista