sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Esillä Yhteishyvässä


Viime vuoden joulukuussa kävi toimittaja tekemässä meidän korjausprojektistamme juttua S-ryhmän asiakaslehti Yhteishyvään. Artikkeli ilmestyi tällä viikolla ja on painetun lehden lisäksi luettavissa nettiversiona täältä.

Uuden piharakennuksen pohjatöiden olisi tarkoitus alkaa huhtikuun aikana maaperän muokkauksella ja paalutuksella. Kevät on tullut tänä vuonna sen verran aikaisin, että ainakaan roudan vuoksi pohjatöitä ei tarvitse lykätä kauemmaksi kevääseen.

Pohjatöiden jälkeen ovat vuorossa anturan valaminen ja luonnonkivijalan latominen sen päälle. Hirsirungon pystytys alkaa sitten loppukesästä. Päärakennuksessa ja aitoissakin olisi paljon tekemistä rästissä, joten työt eivät tänäkään vuonna lopu kesken. Toivotaan hyviä korjaussäitä!

Ville ja Tuovi


8 kommenttia:

 1. Kivaa, että artikkeli löytyy nettilehdestäkin!
  On tosiaan hyvä, kun on aikainen kevät, se helpottaa monessa asiassa. Antoisaa rakennus- ja korjaussesonkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kevät on aina niin mukavaa ja odotettua aikaa. Ehkä nämä etelän vähälumiset talvet ovat siihen osasyyllisiä...

   Tuovi

   Poista
 2. Mikä mahtava blogi, oli ilo löytää tänne! Teette arvokasta työtä ja nostan hattua! Tsemppiä ja jaksamista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Tätä työtä on ollut mukavaa tehdä, vaikka toki aina välillä vähän väsyttääkin, vanhan rakennuksen korjaaminen kun on projekti, jolla ei oikeastaan ole päätöstä. Jaksaminen menee meillä oikeastaan niin päin, että saamme tästä korjausurakasta jaksamista arjen (toimisto)töihimme.

   Aurinkoista kevättä!

   Tuovi

   Poista
 3. Kevättä kohti ja aina ne pienet mukavat yllätykset vanhaa laittaessa antavat voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, toivottavasti pääsiäisen sää tästä vielä hieman paranee :-)

   Tuovi

   Poista
 4. Jo vain, bongasin teitin hurmaavan taloprojektin Yhteishyvää selatessani! Oikein mielenkiintoinen artikkeli.
  Onhan teillä toki urakkaa, mutta arvaan, että samalla kaunottarenne kunnostus on hyvinkin palkitsevaa ja antaa tosiaan myös uurastamisen ohella energiaa ja iloa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, perinnerakentaminen tuo hyvän vastapainon istumatyöläisen arkeen. Kertaakaan ei ole vielä kaduttu tätä vapaa-ajan projektiamme :-)

   Tuovi

   Poista