Rakennukset ennen vanhaanKuva on otettu vuonna 1904. Talo on tässä vaiheessa vielä ilman lisäsiipeä, joka rakennettiin 1907.
Talvinen kuva vuodelta 1927. Ikkunanpuitteet on maalattu tässä tumman ruskeiksi nikkarityyliin. Talon edustalla näyttää olevan pyöreä nurmikenttä, jonka ympäri on voinut varmaan perinteisesti ajaa hevosella ja vaunuilla tai reellä.
Navetta kukoistuksensa aikoina. Nykyään navetta on huonoimmassa kunnossa pihan rakennuksista. Kattoikkunat on poistettu kattoremontin yhteydessä ja vintin silta samoin.Pihan läpi kulkeva kylätie keväällä 1927. Aitat näkyvät vasemmalla puolella ja ne ovat säilyneet hyvin samanlaisina tähän päivään saakka. Hauska yksityiskohta on oikealla näkyvä aita, joka on reunustanut pääpihaa.


Pihapiiri 1930-luvun alussa. Kuva on otettu väentuvan katolta, joka on myöhemmin purettu. Talossa oli tuohon aikaan musta huopakatto jalkaränneineen, jotka olemme ajatelleet palauttaa. Tässä kuvassa ikkunanpuitteissa on jo valkea väri.
Navetta jälleen, nyt jonkin aikaa edellisen kuvan ottamisen jälkeen, koska navetan edessä kasvaa jo koivurivi. Navetan ohi kulkevaa, nykyään päällystettyä ja leveää kylätietä tuskin huomaa tässä kuvassa.